Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rafineri görmek

Rüyada rafineri görmek

Rüyada rafineri görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada rafineri gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada petrol rafinerisi görmek alım gücünde yükselme olacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada rafineri görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments