Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren istasyonu görmek

Rüyada tren istasyonu görmek

Rüyada tren istasyonu görmek hem de zengin biri olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yanlış adımlar atacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada tren istasyonu gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya tecrübeli kişilerden akıl alabilirsiniz.

Rüyada tren istasyonunda kaybolmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin düşeceğine, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tren ve istasyon görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tren istasyonuna gitmek işlerinin hızlanacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada istasyonda tren beklemek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tren istasyonu görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada tren istasyonunda beklemek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada petrol istasyonu görmek hataların düzeltileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments