Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pet su görmek

Rüyada pet su görmek

Rüyada pet su görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, terfi edeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pet su gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada pet şişede su görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada pet su görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada su dolu pet şişe görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada pet şişe içinde su görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada pet şişeden su içmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ped şişede su görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kararlar alacağına inanılır.

Rüyada pet şişe su görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet şişede su almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments