Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peri olmak

Rüyada peri olmak

Rüyada peri olmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kırgınların barışacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, endişeli durumların son bulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Rüyada peri olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dilek perisi görmek insanlara olan güvenin artacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada perili köşk görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına tabir olunur.

Rüyada peri olmak yokluk nedir bilmeyeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada cin peri görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, onlardan medet umacağına alamet etmektedir.

Rüyada peri bacalarını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada iyilik perisi görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada peri görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işaret eder.

Rüyada küçük peri görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments