Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perdesiz ev görmek

Rüyada perdesiz ev görmek

Rüyada perdesiz ev görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada perdesiz ev gördüyseniz:

  • Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada eve perde takmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada perdesiz ev görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yeni eve perde asmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde perde görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve perde asmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ev perdesi görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Rüyada eve perde yaptırmak görgülü ve kültürlü olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve perde diktirmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments