Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde tokası görmek

Rüyada perde tokası görmek

Rüyada perde tokası görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, canının sağ olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada perde tokası gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada perde tokası görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada tokanın kırıldığını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulur.

Rüyada biriyle tokalaştığını görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinden toka almak işlerinde başarılı olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toka istemek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada toka satın almak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada toka satmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çanta içinde toka görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments