Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka istemek

Rüyada toka istemek

Rüyada toka istemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada toka istemek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Rüyada toka istemek uykusuz ve halsiz düşeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulur.

Rüyada kırık toka görmek duygularının karşılık göreceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil toka takmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebek tokası görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil toka almak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada saçında toka görmek büyük bir ikilemde kalacağına, elinin darlık görmeyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toka yutmak uykusuz geceler yaşanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada sarı renk toka görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments