Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokanın kırıldığını görmek

Rüyada tokanın kırıldığını görmek

Rüyada tokanın kırıldığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Rüyada tokanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Rüyada tokanın kırılmasını görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalettir.

Rüyada tokanın kırılması görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış toka görmek umutlarını yitireceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılan toka görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tokanın kırıldığını görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hedeflerini tutturamayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tel toka takmak varolan sorunlarının sona ereceğine, her nimetin lezzetine varacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk toka görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına delalet eder.

Rüyada renkli saç tokası görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, güzelliklere rast gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments