Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta içinde toka görmek

Rüyada çanta içinde toka görmek

Rüyada çanta içinde toka görmek ruhunun dinleneceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta içinde toka gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Rüyada çanta içinde toka görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalettir.

Rüyada çantanın içinde su görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta içinde kağıt para görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çanta içinde para görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada çanta içinde bebek görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada çanta içinde para görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada çantanın içinde altın görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada çanta içinde altın görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments