Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden toka almak

Rüyada birinden toka almak

Rüyada birinden toka almak güzel bir hayat süreceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada birinden toka almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Rüyada toka dükkanı görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı toka görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı toka takmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada perde tokası görmek huşu içinde devam edeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada tel toka almak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada toka görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç toka takmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına tabir olunur.

Rüyada kurdaleli toka görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments