Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toka satın almak

Rüyada toka satın almak

Rüyada toka satın almak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kısmetlerinin artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada toka satın almak gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada toka satın aldığını görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toka satın almak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toka kolye görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine yorulur.

Rüyada küpe ve toka görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada saç tokası almak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kendisine uğur getireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada kırık toka görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sayılacağına ve sevileceğine delalet eder.

Rüyada siyah lastik toka görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada toka taktığını görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments