Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek diktirmek

Rüyada gömlek diktirmek

Rüyada gömlek diktirmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunların gittikçe artacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek diktirmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Rüyada gömlek diktiğini görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek diktirmek bolluk ve bereket içinde olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada gömlek diktirmek bir anda yokluğa düşüleceğine, deneyim kazanacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada gül diktiğini görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek işinde aranan biri haline geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birini ağaç dikerken görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada dik yokuşu arabayla çıkmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments