Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma ağacı diktiğini görmek

Rüyada asma ağacı diktiğini görmek

Rüyada asma ağacı diktiğini görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma ağacı diktiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Rüyada asma ağacı diktiğini görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada asma ağacı ve üzüm görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada asma ağacını görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada asma ağacı görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına delalettir.

Rüyada asma ağacı dikmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada asma ağacı sulamak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada asma ağacına çıkmak hayal kırıklığına düşeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments