Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzatma kablosu görmek

Rüyada uzatma kablosu görmek

Rüyada uzatma kablosu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzatma kablosu gördüyseniz:

  • Kendinizi bazı alevlenmiş konuların tam ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada uzatma kablosu görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin kara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kablo görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakır kablo görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada kopuk kablo görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada yanan kablo görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Rüyada kablo kesmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada telefon kablosu görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işarettir.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments