Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz uzerinde yurumek

Rüyada buz uzerinde yurumek

Rüyada buz uzerinde yurumek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarından arınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz uzerinde yurumek gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Rüyada buz uzerinde yurumek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara uzatmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, kendisine olan güveninin artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzatılan parayı almamak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına tabir olunur.

Rüyada birine el uzatmak malının ve aşının da çoğalacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yoksul için zenginliğe işaret eder.

Rüyada kol uzatmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada ekmek uzatmak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boy uzatmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments