Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan su dökmek

Rüyada arkadan su dökmek

Rüyada arkadan su dökmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kısmetinin de açılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadan su dökmek gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Rüyada arkadan su dökmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadan kan görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadan itilmek aile bireylerinin mutlu olacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada arkadan birlikte olmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin arkadan bıçaklandığını görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eşini arkadan yapmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadan vurulduğunu görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet eder.

Rüyada arkadan gülmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments