Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete su dökmek

Rüyada tuvalete su dökmek

Rüyada tuvalete su dökmek sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yolculuğa, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Rüyada tuvalete su dökmek gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete sıcak su dökmek gelişiminin hız kazanacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada tuvalete su dökmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, onların güvenini sarsacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete çamaşır suyu dökmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete yemek dökmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete dökmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sütü tuvalete dökmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments