Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye su atmak

Rüyada pencereye su atmak

Rüyada pencereye su atmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, borçlanıp, hasta olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada pencereye su atmak gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada pencereye su atmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalettir.

Rüyada pencereye taş atmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden adam atmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden atmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini pencereden atmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden kedi atmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden su dökmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereye su dökmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments