Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev penceresi görmek

Rüyada ev penceresi görmek

Rüyada ev penceresi görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, dirliğin bozulabileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına alamet eder.

Rüyada ev penceresi gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada penceresiz ev görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, huzur ve şifa bulacağına, devlete hizmet etmeye işaret eder.

Rüyada çok pencereli ev görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulur.

Rüyada eve pencereden girmek hem mal ve para kaybedeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada penceresi olmayan ev görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil pencereli ev görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pencereden eve bakmak aile hayatında huzuru yakalayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada penceresi açık ev görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, zahmet veren işlerin artacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir eve pencereden girmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments