Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden yağmur seyretmek

Rüyada pencereden yağmur seyretmek

Rüyada pencereden yağmur seyretmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden seyretmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden kar seyretmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yağmur seyretmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulur.

Rüyada yağmuru seyretmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, makamını kaybedeceğine, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek başarılı adımlar atacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments