Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden seyretmek

Rüyada pencereden seyretmek

Rüyada pencereden seyretmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada pencereden seyretmek gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Rüyada pencereden seyretmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işaret eder.

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına işaret eder.

Rüyada pencereden kar seyretmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada seyredildiğini görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl seyretmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutları seyretmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, dertlerin biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments