Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur seyretmek

Rüyada yağmur seyretmek

Rüyada yağmur seyretmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalettir.

Rüyada yağmur seyretmek gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek yaşam standartlarının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmuru seyretmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur seyretmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada camdan seyretmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada göl seyretmek sağlıklı bir ömür süreceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada evden denizi seyretmek bahtın açılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işarettir.

Rüyada yüksekten seyretmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments