Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden yağmuru seyretmek

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek büyük bir ortaklığa gireceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Rüyada pencereden yağmuru seyretmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden yağmur seyretmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden kar seyretmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına yorulur.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden seyretmek yanlış kararlar vereceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işaret eder.

Rüyada yağmur seyretmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmuru seyretmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments