Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden dışarıya çıkmak

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sevinç dolu haberler alacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden dışarı çıkmak kısmetin ve talihin açılacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada pencereden dışarı atlamak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişinin şifa bulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden dışarı bakmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada pijamayla dışarı çıkmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments