Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarı bakmak

Rüyada dışarı bakmak

Rüyada dışarı bakmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, duaların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada dışarı bakmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Rüyada dışarıya bakmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada camdan dışarı bakmak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, daha geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada pencereden dışarı bakmak dinde bilginleşeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine tabir olunur.

Rüyada eve dışarıdan bakmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hayırlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada dışarı bakmak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarı süpürmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsüz dışarı çıkmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına alamet eder.

Rüyada eşyaları dışarıda görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments