Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev pencere görmek

Rüyada ev pencere görmek

Rüyada ev pencere görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada ev pencere gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada pencereli ev görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Rüyada eve pencereden girmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada penceresiz ev görmek hayır duaları alınacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden eve girmek evdeki nimetin çoğalacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir eve pencereden girmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin çok açılacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada penceresi olmayan ev görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eve pencere takmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden eve bakmak umutlarının kırılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments