Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiyi tamir etmek

Rüyada camiyi tamir etmek

Rüyada camiyi tamir etmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, prestij kaybı yaşayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada camiyi tamir etmek gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Rüyada cami tamir etmek ayrılanların kavuşacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulur.

Rüyada camii tamir etmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, hedeflere ulaşılacağına, işlerinizin bozulacağına inanılır.

Rüyada cami tamiri görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, emrinde insan çalıştıracağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işarettir.

Rüyada camiyi tamir etmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada tamirci görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına delalet eder.

Rüyada telefon tamir ettirmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalettir.

Rüyada saat tamir etmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada radyo tamir etmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments