Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere kilitlemek

Rüyada pencere kilitlemek

Rüyada pencere kilitlemek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, işlerin bir anda azalacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada pencere kilitlemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada pencereleri kilitlemek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere kilitlemek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada kapı pencere kilitlemek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalettir.

Rüyada birini kilitlemek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, zarar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev kapısını kilitlemek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, üzüntülerin sona ereceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet eder.

Rüyada kasa kilitlemek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments