Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kilitlemek

Rüyada birini kilitlemek

Rüyada birini kilitlemek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, doğru adımlar atacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Rüyada birini kilitlemek gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Rüyada kapı pencere kilitlemek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına inanılır.

Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek onlardan taraf hayır göreceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek aksiliklerin son bulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine alamet eder.

Rüyada evi kilitlemek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, dönülmez yollara gireceğine yorulur.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kadim dostlar edineceğine işarettir.

Rüyada oda kapısını kilitlemek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments