Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasa kilitlemek

Rüyada kasa kilitlemek

Rüyada kasa kilitlemek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada kasa kilitlemek gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Rüyada kasa kilitlemek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada tahta kapı kilitlemek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dükkanı kilitlemek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet eder.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına yorulur.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini odaya kilitlemek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada evi kilitlemek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments