Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere kenarında oturmak

Rüyada pencere kenarında oturmak

Rüyada pencere kenarında oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada pencere kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada pencere kenarında oturmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada pencere kenarı görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, para biriktirebileceğine alamet eder.

Rüyada yol kenarında oturmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl kenarında oturmak çalışkan bir kişi olunacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuz kenarında oturmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sahil kenarında oturmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında oturmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarında oturmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments