Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kenarında yılan görmek

Rüyada su kenarında yılan görmek

Rüyada su kenarında yılan görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kenarında yılan gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada su kenarında yılan görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yılan görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına inanılır.

Rüyada göl kenarında yılan görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ırmak kenarında yılan görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada dere kenarında yılan görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun kenarinda oturmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret eder.

Rüyada su kenarında uyumak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kenarında ev görmek mülkiyetinin de artacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments