Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden kabeyi görmek

Rüyada pencereden kabeyi görmek

Rüyada pencereden kabeyi görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, yüzünün kızaracağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kabeyi gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, eğleneceğine, aileyle iş yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere kapatmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, itibarın sarsılacağına delalet eder.

Rüyada evin penceresini kapatmak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereyi kapatmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencere açıp kapatmak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret eder.

Rüyada pencereden kabeyi görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada açık pencere kapatmak başarılı adımlar atılacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments