Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ördek görmek

Rüyada mavi ördek görmek

Rüyada mavi ördek görmek yakın akrabadan gelecek habere, borç içinde bir yaşam süreceğine, arzuların yerine geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada mavi ördek gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada mavi ördek görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Rüyada ördek eti yemek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru ördek beslemek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulur.

Rüyada ördek kafası görmek başarılarının sürekli olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments