Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye bakmak

Rüyada kolye bakmak

Rüyada kolye bakmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, gözyaşının dineceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, yeni siparişler alacağına yorulur.

Rüyada kolye bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Rüyada kolye bakmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kolye takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıtmir kolye görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor kolye takmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, muradın olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kolye toplamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kalpli kolye görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zenginliğe kavuşacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada kolye ucu bulmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments