Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı kolye görmek

Rüyada takı kolye görmek

Rüyada takı kolye görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada takı kolye gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Rüyada takı kolye görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük takıp çıkarmak sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı takı görmek işlerinin de rast gideceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada düğünde takı takmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı takı görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada takı bulduğunu görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada gümüş takı toplamak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada altın takı görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments