Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağından zincirlenmek

Rüyada ayağından zincirlenmek

Rüyada ayağından zincirlenmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağından zincirlenmek gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada ayağından zincirlenmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını zincirli görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada demir zincir görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş zincir bulmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın kolye zinciri görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada boynunda zincir görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın zincir bilezik görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments