Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi elmas görmek

Rüyada mavi elmas görmek

Rüyada mavi elmas görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, güzel günlere kavuşacağına, gülen yüzünün solacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi elmas gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada mavi elmas görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada altın ve elmas görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elmas yüzük almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Rüyada yer elması almak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada yer elması çıkarmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet eder.

Rüyada yakut elmas görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kederinin dağılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada topraktan elmas çıkarmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer elması görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments