Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe eldiven görmek

Rüyada pembe eldiven görmek

Rüyada pembe eldiven görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada pembe eldiven gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada pembe eldiven görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gelin eldiveni görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada boks eldiveni görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Rüyada iş eldiveni görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada deri eldiven takmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, müjdeli bir haber alarak sevineceğine inanılır.

Rüyada bere ve eldiven görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük eldiven görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada eldiven hediye almak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments