Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boks eldiveni görmek

Rüyada boks eldiveni görmek

Rüyada boks eldiveni görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boks eldiveni gördüyseniz:

  • Medikal, sağlıkla veya romantik ilişkilerinizle ilgili alışılmadık seçenekler ortaya çıkabilir.

Rüyada boks eldiveni görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, insanlarla bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada boks maçı görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sevinçli haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boks yapmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada yırtık eldiven görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada parmaksız eldiven görmek daha çok kazanç elde edeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde eldiven görmek sıkıntıya düşeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, içinin kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil eldiven giymek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına inanılır.

Rüyada eldiven yıkamak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments