Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük eldiven görmek

Rüyada büyük eldiven görmek

Rüyada büyük eldiven görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, karısının çok mutlu olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, zengin bir hayat sürüleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük eldiven gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Rüyada büyük eldiven görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah eldiven görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, eşlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye eldiven almak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kına eldiveni görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı eldiven takmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada yırtık eldiven görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulur.

Rüyada örgü eldiven görmek tazeleneceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, doğru işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi eldiven görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments