Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomatik silahla vurulmak

Rüyada otomatik silahla vurulmak

Rüyada otomatik silahla vurulmak yeni başlangıçlar yapacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Rüyada otomatik silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada otomatik silahla vurulmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada otomatik silah görmek çok zarar göreceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada otomatik silahla ateş etmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada otomatik kapı görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, insanlara yol göstereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulur.

Rüyada otomatik vites araba kullanmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada otomatik vites araba sürmek köşeye sıkıştıracağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada otomatik vites araba görmek yüzlerin asılacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada otomatik araba görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments