Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pekmez ikram etmek

Rüyada pekmez ikram etmek

Rüyada pekmez ikram etmek geçecek güzel bir ömre, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yokluk çekeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada pekmez ikram etmek gördüyseniz:

  • Olumlu enerjiniz imajınızı güçlendirmenizi sağlamakla kalmayıp, şikayet etmek veya eleştirmek yerine, çözümler sunmanız nedeniyle herkesin olaylara daha olumlu bakmasını sağlayabilir.

Rüyada pekmez ikram etmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada nar pekmezi görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işaret eder.

Rüyada üzüm pekmezi görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada andız pekmezi görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe pekmez sürmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, bütçesinin daralacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden pekmez almak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pekmez yapmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok kötü hissedileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe pekmez görmek önemli bir lider haline geleceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments