Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe pekmez sürmek

Rüyada ekmeğe pekmez sürmek

Rüyada ekmeğe pekmez sürmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğe pekmez sürmek gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Rüyada ekmeğe pekmez sürmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğe pekmez görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Rüyada üzüm pekmezi görmek aldığı borçların katbekat artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pekmez ikram etmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine yorulur.

Rüyada pekmez içmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına yorulur.

Rüyada pekmez pişirmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahin pekmez görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada yoğurtlu pekmez görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, önemli atılımlar yapacağına, hem de zengin biri olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments