Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar pekmezi görmek

Rüyada nar pekmezi görmek

Rüyada nar pekmezi görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada nar pekmezi gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Rüyada nar pekmezi görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, sorunlarının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pekmez ikram etmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahin pekmez görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dut pekmez görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işsizin iş bulacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Rüyada pekmez yapmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal pekmez görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe pekmez görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına tabir olunur.

Rüyada ölüden pekmez almak büyük başarıların göğüsleneceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments