Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peçeteye sümkürmek

Rüyada peçeteye sümkürmek

Rüyada peçeteye sümkürmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, modern insanlarla tanışılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, büyük başarıla kazanacağına delalet eder.

Rüyada peçeteye sümkürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada peçeteye sümkürmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan sümkürmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya sümkürmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun sümkürmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işaret eder.

Rüyada lavaboya sümkürmek makama ve rızka sahip olacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sümkürdüğünü görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada burnunu sümkürmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına inanılır.

Rüyada sümük sümkürmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments