Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümük sümkürmek

Rüyada sümük sümkürmek

Rüyada sümük sümkürmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Rüyada sümük sümkürmek gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Rüyada sümük sümkürmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada peçeteye sümkürmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunu sümkürmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sümkürdüğünü görmek dertlerin ortadan kalkacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mendile sümkürmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yeşil sümkürmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada suya sümkürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada kan sümkürmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments