Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan sümkürmek

Rüyada kan sümkürmek

Rüyada kan sümkürmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan sümkürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Rüyada kan sümkürmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada peçeteye sümkürmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu sümkürmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada lavaboya sümkürmek rızkında ve malından olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Rüyada suya sümkürmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, harcama gücünün artacağına yorulur.

Rüyada burun sümkürmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil sümkürmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mendile sümkürmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments