Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya sümkürmek

Rüyada suya sümkürmek

Rüyada suya sümkürmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada suya sümkürmek gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada suya sümkürmek kötü karakterli bir kadına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ana baba sözü dinlemeye işaret etmektedir.

Rüyada burun sümkürmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mendile sümkürmek geçimini daha rahat sağlayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin sümkürdüğünü görmek ticaret ehli kimse olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada sümük sümkürmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok daha mutlu olunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sümkürmek sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işaret eder.

Rüyada burnunu sümkürmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada peçeteye sümkürmek yeni çalışmalara girişileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments