Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavaboya sümkürmek

Rüyada lavaboya sümkürmek

Rüyada lavaboya sümkürmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lavaboya sümkürmek gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Rüyada lavaboya sümkürmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada burun sümkürmek büyük bir karar verileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalettir.

Rüyada kan sümkürmek evlat sahibi olunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada sümük sümkürmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada peçeteye sümkürmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada mendile sümkürmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada suya sümkürmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunu sümkürmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments